Пишете ни

[contact-form][contact-field label=“Име“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Имейл“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Съобщение“ type=“textarea“ /][/contact-form]

Адрес:

гр. Стара Загора 6000,
бул. Христо Ботев №117